CAMPAGNE 2020

Visie

30 dagen

I-WAVE

Wat na 30 dagen?

#i_wave

DOE MEE

Agenda

PROMOVIDEO

VISIE

 

I-WAVE is een inspiratiebeweging die zoveel mogelijk mensen in Vlaanderen wil aanmoedigen om verstilling, kleine goedheid en sociale actie tot hun grondhoudingen maken. We vertrouwen erop dat, als je deze grondhoudingen in je leven integreert, je geluksniveau stijgt voor jezelf en voor iedereen die het leven met je deelt. We willen met zoveel mogelijk mensen samen, 30 dagen lang, I-WAVEN . Daarom willen we van november de "I-WAVE maand" maken en samen met jou november uitroepen tot "Inspiratiemaand".

 

KRAAK DE CODE "5130/1"

 

Om onze visie, zoals hierboven beschreven, te bereiken, werken we met een campagne model. We gaan zoveel mogelijk scholen, organisaties en personen uitnodigen om tijdens de maand november 30 dagen lang te I-WAVEN.

Wil je meedoen?

 

Ga dan onze 4 uitdagingen aan en kraak de code "5130/1"! Wanneer je deze uitdagingen ter harte neemt, zal je geluksgevoel een leuke boost krijgen en heb je heel wat steentjes verlegd in de rivier die wij "onze samenleving" noemen.

 

UITDAGING 1 - "5"

Dagelijks 5 minuten verstillen

KOFFIE

Ga op de koffie bij jezelf of gun jezelf wat 'me-time' en vraag je het volgende af: "Hoe gaat het met mij?" of "Wat is mijn diepste verlangen?". Zie maar wat er komt.

 

UITDAGING 2 - "1"

Dagelijks 1 daad van kleine goedheid

JEZELF

Een daad van kleine goedheid voor jezelf. Draag zorg voor jezelf door even jezelf iets te gunnen: een knipoogje, een kleine beloning, een pauzemoment tussen de drukte door.

 

UITDAGING 3 - "30"

30 dagen volhouden

Wanneer je 30 dagen lang, elke dag 5 minuten verstilt en 1 daad van kleine goedheid stelt, dan kan je deze twee 'voornemens' laten groeien tot twee krachtige en positieve 'levensgewoontes'.

Wij dromen ervan dat jij na deze 30 dagen samen met ons doorgaat: blijf verstillen en daden stellen van kleine goedheid. Je wordt er zelf gelukkiger van, net als iedereen rondom jou, die meegenieten van jouw geluksgroei.

STAP 1 - 5 DAGEN

Probeer eerst 5 dagen élke dag te verstillen en daden te stellen van kleine goedheid. Je zal zien dat dit zeker niet onhaalbaar is. Na die 5 dagen ben je al goed vertrokken, maar nog lang niet waar je wil zijn. Dus "blijven gaan" is de boodschap!

 

 

WAT NA 30 DAGEN?

UITDAGING 4 - "1"

1 sociale actie

Wanneer je 30 dagen hebt volgehouden, zal je merken dat je innerlijke veerkracht en je sociale weerbaarheid gegroeid is. Misschien kan je nu de kers op de taart zetten door met andere I-WAVERS of met bondgenoten uit jouw omgeving 1 (kleine) sociale actie te bedenken en op poten te zetten.

Je kan deelnemen aan een bestaande sociale actie, al ben dan jij wel degene die het initiatief neemt en deze actie introduceert bij andere I-WAVERS of bondgenoten uit jouw omgeving. Bedenk je een volledig nieuwe sociale actie, "Feel free to do so"!

Er zijn verschillende contexten waarbinnen jij initiatief neemt tot het invoeren van een sociale actie: je kan dit doen bij je thuis, op je werk, in een vereniging, op school, of simpelweg in je buurt.

Wij kijken alvast uit naar jouw sociale creativiteit en zullen van op de zijkant als jouw eerste supporters voor je juichen!

 

DOE MEE

School

Jijzelf

Organisatie

GEBRUIK ONZE HASHTAG

#i_wave

#i_wave

Logo iwave volledig wit.png

 

Samen bouwen aan meer warme, zorgzame en duurzame samenleving.

  • White Facebook Icon
  • White Youtube Icoon
  • White Instagram Icon

Ontvang onze nieuwsbrief

 

Campagne 2020

 

Steun ons

Contact

Mede mogelijk gemaakt door Clemenspoort vzw

clemenspoortlogo_1785_transparent.jpg.pn

© 2020 I-WAVE. Alle rechten voorbehouden.