EDUGO ALS PILOOTSCHOOL

 

"I-WAVE op school" is een uitwerking van het algemene I-WAVE project op maat van kinderen en jongeren in schoolse context. Het doel is om kinderen en jongeren te kunnen bereiken en hen mee te nemen in het I-WAVE verhaal. I-WAVE wordt, in samenspraak met één of meerdere leerkrachten per school geïmplementeerd in de lessen, de schoolvisie en het dagelijkse leven van de leerlingen.

EDUGO (Oostakker en Lochristi), zal onder leiding van leerkracht Els Meuleman, de rol opnemen van pilootschool vanaf januari 2020. De leerlingen zullen eerst hun eigen 5-1-66 traject doorlopen, waarbij zij een online forum ("School Community") ter beschikking hebben om hun ervaringen op een veilige manier te delen met elkaar.

Om "I-WAVE op school" mogelijk te maken heeft Maarten samen met Els een brochure op maat ontwikkeld, geschikt voor de eerste 282 deelnemende leerlingen van de eerste graad. Bijkomend zal Els, in samenspraak met 8 andere geëngageerde leerkrachten verschillende didactische werkvormen uitwerken om zo de leerlingen te kunnen ondersteunen en hen te laten 'meegolven' op de inspiratiegolf.

To be continued...

Brochure

Ook deelnemen?

School

Community

WAT?

Logo iwave volledig wit.png

 

Samen bouwen aan meer warme, zorgzame en duurzame samenleving.

  • White Facebook Icon
  • White Youtube Icoon
  • White Instagram Icon

Ontvang onze nieuwsbrief

 

Campagne 2021

 

Steun ons

Contact

Mede mogelijk gemaakt door Clemenspoort vzw

CLEMENSPOORT-LOGO-WIT (1).png

© 2020 I-WAVE. Alle rechten voorbehouden.