EDUGO ALS PILOOTSCHOOL

 

"I-WAVE op school" is een uitwerking van het algemene I-WAVE project op maat van kinderen en jongeren in schoolse context. Het doel is om kinderen en jongeren te kunnen bereiken en hen mee te nemen in het I-WAVE verhaal. I-WAVE wordt, in samenspraak met één of meerdere leerkrachten per school geïmplementeerd in de lessen, de schoolvisie en het dagelijkse leven van de leerlingen.

EDUGO (Oostakker en Lochristi), zal onder leiding van leerkracht Els Meuleman, de rol opnemen van pilootschool vanaf januari 2020. De leerlingen zullen eerst hun eigen 5-1-66 traject doorlopen, waarbij zij een online forum ("School Community") ter beschikking hebben om hun ervaringen op een veilige manier te delen met elkaar.

Om "I-WAVE op school" mogelijk te maken heeft Maarten samen met Els een brochure op maat ontwikkeld, geschikt voor de eerste 282 deelnemende leerlingen van de eerste graad. Bijkomend zal Els, in samenspraak met 8 andere geëngageerde leerkrachten verschillende didactische werkvormen uitwerken om zo de leerlingen te kunnen ondersteunen en hen te laten 'meegolven' op de inspiratiegolf.

To be continued...

BROCHURE

"I-WAVE op school" samengevat in een gratis brochure, op maat van jouw leerlingen.

Brochure

OOK DEELNEMEN?

I-WAVE ook op jouw school? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Ook deelnemen?

SCHOOL COMMUNITY

Jouw leerlingen kunnen hun ervaringen delen in een online en offline community.

School

Community

WAT?

I-WAVE OP SCHOOL

I-WAVE op maat van jouw leerlingen implementeren in jouw klassen en het dagelijkse leven van je leerlingen.