wo 16 okt. | Clemenspoort

I-WAVE Academie - Relatie en hechting

Hoe kan ik sterker leren communiceren in een relatie? Wat is liefde? Hoe behoud ik liefde? Jezelf ontdekken en aanvaarden is een kostbare eerste stap in het gaan van de weg naar binnen en de weg naar buiten. Toegangsprijs: 20 EUR (cash te betalen bij aanvang workshop)
Registratie is afgesloten
I-WAVE Academie - Relatie en hechting

Time & Location

16 okt. 2019 19:30 – 21:30
Clemenspoort, Overwale 3, Gent, België

About The Event

In de I-WAVE Academie  worden workshops aangeboden die de drie facetten van het I-WAVE model verdiepen.

Het aanbod kan gaan rond het thema verstilling  over alles wat met gebed, zelfontdekking, meditatie, mindfulness, … te maken heeft. Het kan gaan rond de kleine goedheid en ons helpen om te groeien in contactkracht en relatievaardigheid. Het kan ook gaan over hoe je sociale innovatie opstart en doorzet.

De Academie kiest voor sterke freelance docenten die garant staan voor kwaliteit maar die tegelijk ook I-WAVER zijn. Het gaan om geïnspireerde docenten. Je kan deelnemen aan elke vorming ook al ken je I-WAVE nog niet. Elke vorming start met kort met het kader op te frissen van het inspiratiemodel.

Michael Ringoir die o.a. relatietherapeut is en tevens de coördinator van de I-WAVE Academie zal een eerste workshop geven rond relaties en hechting. Wie ben ik? Waar liggen mijn krachten en mijn grenzen.  Hoe kan ik sterker leren communiceren in een relatie? Wat is liefde? Hoe behoud ik liefde? Jezelf ontdekken en aanvaarden is een kostbare eerste stap in het gaan van de weg naar binnen en de weg naar buiten. Het is een workshop die dicht bij je leven zal aansluiten in een veilige en professionele setting. Zeker een aanrader. Heb je geen relatie op dit moment? Geen enkel probleem! De workshop richt zich op alle generaties. Single, gehuwd of samenwonend. Iedereen welkom.

Registratie is afgesloten

Share This Event