Tue, Mar 16 | Zoomsessie 1 (20:00 - 21:15)

SCHOLEN // Zoomsessie 1 - Campagne 2021 (20:00 - 21:15)

Deze 1e zoomsessie, betreffende "Campagne 2021" is bedoeld voor leerkrachten die wensen deel te nemen aan "I-WAVE op school". Tijdens de webinar komt het volgende aanbod: - Presentatie I-WAVE - Ervaringen en tips van scholen die reeds in november 2020 deelnamen
Tickets zijn niet te koop

Time & Location

Mar 16, 8:00 PM – 9:15 PM
Zoomsessie 1 (20:00 - 21:15)

About The Event

INHOUD WEBINAR

I-WAVE (inspiratiegolf) wil een brede inspiratiebeweging uitrollen bij jongeren en volwassenen door elkaar uit te dagen om drie acties samen te ondernemen: elke dag vijf minuten verstillen, elke dag één daad doen van kleine goedheid en dat dertig dagen volhouden ... dan wordt een voornemen een gewoonte en stijgt je geluksniveau.

In deze 1e webinar geven we een korte presentatie van I-WAVE op school en maken we ruimte om te luisteren naar de ervaringen van scholen die gestart zijn met I-WAVE begin maart 2020. Tegelijk bezorgen we je nog een aantal tips die de motivatie bij de leerlingen hoog kunnen houden om dertig dagen lang te experimenteren met verstilling en kleine goedheid.

In de 2e webinar maken we ruimte om het project te evalueren en samen op zoek te gaan naar verbeterpunten die we kunnen integreren in de derde versie van het I-WAVE project. We presenteren ook verschillende mogelijkheden voor nazorg om leerlingen en leerkrachten die verder willen gaan op deze weg te inspireren.

INFO & INSCHRIJVINGEN

Voor alle verdere info en inschrijving: Els Meuleman - els.inspiratiewave@telenet.be

BIJDRAGE

Je mag een vrije bijdrage storten op rekeningnummer BE74 8906 3436 7907 van Clemenspoort met als mededeling: steun I-WAVE.

Share This Event

Logo iwave volledig wit.png

 

Samen bouwen aan meer warme, zorgzame en duurzame samenleving.

  • White Facebook Icon
  • White Youtube Icoon
  • White Instagram Icon

Ontvang onze nieuwsbrief

 

Campagne 2021

 

Steun ons

Contact

Mede mogelijk gemaakt door Clemenspoort vzw

CLEMENSPOORT-LOGO-WIT (1).png

© 2020 I-WAVE. Alle rechten voorbehouden.