di 11 mei | Zoomsessie

WEBINAR // Kleine goedheid als bron van geluk

Waar komt de kleine goedheid vandaan? Wat bedoelen we juist met deze term en wat zijn de bouwstenen? We ontdekken samen een reeks leuke voorbeelden en tips om de kleine goedheid in je eigen leven in praktijk te brengen. Inspiratie: boek van Roger Burggraeve "Geen toekomst zonder kleine goedheid".
Tickets zijn niet te koop

Time & Location

11 mei 20:00
Zoomsessie

About The Event

INHOUD WEBINAR

De kleine goedheid is één van de drie uitdagingen van het I-WAVE model. Het verwijst naar een grondhouding om in je leven geen kansen te laten liggen om ‘goed te doen’ zonder iets terug te verwachten.

Waar komt de kleine goedheid vandaan? Wat bedoelen we juist als we deze term gebruiken? Wat zijn de bouwstenen van de kleine goedheid? We ontdekken samen een reeks leuke voorbeelden en tips om de kleine goedheid in je eigen leven in praktijk te brengen. Kan de kleine goedheid de wereld veranderen? Heeft de kleine goedheid met God of geloof te maken? Heeft het doen van de kleine goedheid ook een politieke implicatie? En tot slot: is het beoefenen van de kleine goedheid één van de grote bronnen voor een gelukkig leven?

Je mag zeker zijn dat het een boeiende avond wordt rond een thema dat ons allemaal aangaat. We laten ons die avond o.a. inspireren door het recente boek van Roger Burggraeve ‘Geen toekomst zonder kleine goedheid’.

INFO en INSCHRIJVINGEN

Voor alle verder info en inschrijving: Walter Van Wouwe - walter@vanwouwe.com

BIJDRAGE

Je mag een vrije bijdrage storten op rekeningnummer BE74 8906 3436 7907 van Clemenspoort met als mededeling: steun I-WAVE.

Share This Event

Logo iwave volledig wit.png

 

Samen bouwen aan meer warme, zorgzame en duurzame samenleving.

  • White Facebook Icon
  • White Youtube Icoon
  • White Instagram Icon

Ontvang onze nieuwsbrief

 

Campagne 2021

 

Steun ons

Contact

Mede mogelijk gemaakt door Clemenspoort vzw

CLEMENSPOORT-LOGO-WIT (1).png

© 2020 I-WAVE. Alle rechten voorbehouden.