Hoe doorgaan?

Een I-WAVER is iemand die het tweedelige experiment wil aangaan om 66 dagen lang te proberen om élke dag 5 minuten te 'verstillen' en 1 daad van 'kleine goedheid' te doen.

Als je dit 66 dagen volhoudt dan zal je merken dat dit voornemen een positieve gewoonte wordt die je innerlijke veerkracht versterkt en je klaar maakt voor mogelijk volgende stappen. Na deze 66 dagen bieden wij jou drie mogelijkheden aan, die je eveneens kan combineren. Concreet gaat het om 'verruimen', 'verdiepen' en 'vernieuwen'.

Diagram Doorgaan(4).png

 

Je kan kiezen om de inspiratiegolf mee te helpen groeien en 'verruimen'. Je kan dan enerzijds I-WAVE ambassadeur of partner worden en anderzijds I-WAVE supporter. Een combinatie van deze is uiteraard ook mogelijk.

Je kan kiezen om je ervaring van verstilling en kleine goedheid te 'verdiepen'. Onze I-WAVE Academie en het I-WAVE netwerk helpen je graag verder.

Je kan een cel maken van sociale innovatie binnen een bestaande organisatie of gewoon een heel nieuwe cel starten met als doel de wereld rond jou te 'vernieuwen' en deze duurzamer, warmer en zorgzamer te maken.

Naast deze drie vormen van 'Doorgaan', biedt het I-WAVE team gratis infomomenten aan.