Hoe verstillen?

 

We stellen je voor om elke dag 5 minuten te verstillen... Meer mag ook.

We doen je graag enkele suggesties om je hierbij te helpen.

  • Ga op de koffie bij jezelf of gun jezelf wat 'me-time' en vraag je het volgende af: "Hoe gaat het met mij..." of "Wat is mijn diepste verlangen?" en zie maar wat er komt.

  • Drink met jezelf een tasje thee, door je leven, het heet water, op smaak te brengen met theezakje. Dit kan een inspirerende tekst, film, beeld of moment in de natuur zijn waarin je jouw leven onderdompelt.

  • Schenk jezelf een glaasje wijn uit en start met mediteren. Neem een woord of mantra dat je liefdevol herhaalt of doe dit door gewoon naar je ademhaling of de Stilte te luisteren die in jezelf aanwezig is.

  • Neem af en toe een slokje bruiswater. Door met aandacht, liefde en verwondering de heel gewone dingen van elke dag buitengewoon te doen. Het water van het leven krijgt er de sprankelende toets bij van de bruisende parels van aandacht, bewust er 'zijn'.

Wil je hier graag meer over lezen dan kan je terecht in ons boek.

 

Vind je niet direct de juiste inspiratie terug om dagelijks 5 minuten te vertillen? Bekijk onze 'Impulsen' of laat je inspireren door de getuigenissen van anderen die reeds de weg tot verstilling hebben gevonden en op weg zijn om de code 5/1/66 te kraken...