• White Facebook Icon
  • White Youtube Icoon
  • White Instagram Icon
  • White SoundCloud Icon

 

Code 5/1/66

Deze code staat voor je keuze om dagelijks 5 minuten te verstillen op jouw wijze, dagelijks 1 daad te doen van kleine goedheid en om te proberen dit 66 dagen vol te houden. Waarom? Na die 66 dagen kraak je de code van jouw krachtbron om motor te worden van sociale innovatie en zo onze samenleving, samen met velen, inspirerend warmer, zorgzamer en duurzamer te maken.

Wil je meer weten over de verschillende aspecten van de Code 5/1/66, klik dan hieronder op één van de cijfers of scrol verder en kom meer te weten over het I-WAVE project.

minuten verstillen per dag.
daad van kleine goedheid per dag.
dagen herhalen en dan doorgaan naar verdieping, verruiming en/of sociale innovatie.

Om je te helpen deze code te kraken, bieden wij jou heel wat hulpmiddelen aan. Dit betreft enkele praktische hulpmiddelen, een uitgebreide waaier aan impulsen en getuigenissen, themaspecifieke vormingen, gratis infomomenten en nog zoveel meer. Klik hieronder op 'Hulpmiddelen', 'Vormingen' of 'Gratis Infomoment' voor meer informatie.

Als je meer wil weten over al onze activiteiten, kan je hieronder klikken op 'Agenda' of ontdek het team achter dit sociaal innovatief project door op 'Team' te klikken.