Missie

 

Onze missie is een golf laten ontstaan van mensen die elkaar vinden in het zich positief inzetten om onze samenleving warmer, zorgzamer en duurzamer te maken. Het kernidee is dat mensen die het verschil maken, vaak drager zijn van "Inspiratie". Het zijn bewogen en soms zelfs passionele mensen. Het zijn bewogen mensen die de weg naar binnen gaan. Zij durven stilstaan, verstillen of vertragen. Van daaruit stappen ze bewust met zorg naar mensen toe, dichtbij of veraf. Als ze deze voornemens, om te verstillen en aandacht te hebben voor de ander tot levensgewoonte hebben gemaakt, zijn ze klaar voor de volgende stap. Ze worden dan echt drager van sociale innovatie in hun omgeving. Ze nemen nieuwe initiatieven en/of zorgen voor een nieuwe wind in hun organisatie. In heel dit proces kunnen ze rekenen op de groeiende gemeenschap van I-WAVERS, die drager zijn van positieve energie en hen aanmoedigen om de weg verder te gaan.

Wil jij je inschakelen in die ketting van bevlogen, geïnspireerde mensen? Doe dan mee met onze inspiratiegolf, I-WAVE genaamd... Probeer het en je zal zien dat het je extra energie geeft.

Onze droom is, dat als we met velen deze weg gaan, we niet bang hoeven te zijn voor de grote uitdagingen waar we als samenleving voorstaan: klimaat, diversiteit en digitalisering. Er zit een grote kracht verborgen in vele kleine impulsen om het "complexe" op te lossen.

5

1

66

Tools

DOE MEE

Community

Wat na 66 dagen?

  • White Facebook Icon
  • White Youtube Icoon
  • White Instagram Icon
  • White SoundCloud Icon