Logo iwave wit-02 (bijgesneden - band).p

 

TEAM

Walter

Van Wouwe

Walter Van Wouwe Auteur Reader Inspiratiewave

Maarten

Piessens

Maarten Piesses Ambassadeur Inspiratiewave

Els

Meuleman

Foto Els.png.jpg

Daphny

Vernaeve

Iwave Logo Zwart (print screen) - 02.png

Vacatures

Iwave Logo Zwart (print screen) - 02.png

Kim

Balcaen

Iwave Logo Zwart (print screen) - 02.png
 

Walter Van Wouwe

Walter Van Wouwe

Walter Van Wouwe

Founder en Projectcoördinator

Walter Van Wouwe studeerde filosofie en theologie aan de KUL en volgde een verdiepingstraject rond spiritualiteit in Italië. Hij is gestart in het onderwijs en was dan 18 jaar actief als stafmedewerker van de communicatiedienst en vrijwilligerscoach in de Damiaanactie. In deze periode verdiepte hij zich in marketing, communicatie en strategisch management voor de non-profit en social-profit sector.

 

Op dit moment is hij directeur van het nieuwe woon-, vormings- en inspiratieproject de Clemenspoort (www.clemenspoort.be) en medewerker van de Clemensactie (www.clemensactie.be). In de zijlijn is hij inspirator en trekker van de Scalacompagnie. Dit is een netwerk van medewerkers die een passie hebben om het middenveld in Vlaanderen te versterken doorheen training en coaching. De Scalacompagnie biedt consulting, keynotes en trajectbegeleiding aan voor organisaties en teams rond marketing, communicatie, innoverend management, inspirerend leiderschap, fundraising, vrijwilligersbeleid, enz.

 

Walter is bereikbaar op walter.vanwouwe@me.com of 0494 52 99 58.

Maarten Piessens.jpg
 

Maarten Piessens

Media- en co-coördinator

 

Op 16-jarige leeftijd is Maarten Piessens in het jeugdwerk gerold waar hij verschillende functies vervulde: (hoofd-)animator, pleinverantwoordelijke en instructor bij Oranje vzw. Deze organisatie wil iedereen, ook personen met een (vermoeden van) beperking en andere maatschappelijk kwetsbare doelgroepen, een gelijkwaardige plaats geven in de samenleving. Inclusie, coaching, groepsdynamiek, people management en het welzijn van mensen zijn daarom topics die Maarten altijd hebben geïnspireerd om positief en geëngageerd in het leven te staan.

Naast zijn Bachelor Sociaal Werk, behaald aan de HoGent, was hij drie jaar huiswerkbegeleider bij Uilenspel vzw, heeft hij zich laten onderdompelen in het sociale leven van studentenverenigingen en enkele andere maatschappelijke initiatieven.

Momenteel werkt Maarten als business consultant bij Tobania, voor UnifiedPost, te Gent.

Foto Els.png.jpg
 

Els Meuleman

Schoolambassadrice

 

Els is leerkracht in EDUGO campus De Brug en geef daar de vakken “Frans” en “Mens en samenleving”. Haar leerlingen hebben haar geleerd dat ook zij nood hebben aan rust en ze dromen van een betere, veilige wereld.

 

Toen Walter Van Wouwe me vroeg om het I-Wave project met mijn leerlingen uit te proberen, kon ik alleen maar instemmen. De ervaringen die ze met me hebben gedeeld, daar kan je alleen maar blij van worden. Sommigen moesten even uit hun comfortzone komen. Ze waren fier dat dat ze iets gedaan hebben dat ze anders nooit zouden doen. Ze merkten vooral op dat ook hun omgeving er gelukkig van wordt. Ook het verstillen, wat voor sommigen echt moeilijk was, hebben ze als positief ervaren.


Dit alles is voor mij een aanmoediging om verder te doen en stilletjes te dromen dat we heel wat scholen kunnen motiveren om mee in dit project te stappen

Iwave Logo Zwart (print screen) - 02.png

Daphny Vernaeve

Schoolcoördinator & Coach

 
Iwave Logo Zwart (print screen) - 02.png

Kim Balcaen

Schoolcoördinator & Coach

 

GEBRUIK ONZE HASHTAG

#i_wave

#i_wave

Iwave Logo Zwart (print screen) - 02.png