VERDIEPEN

Academie

 

Wil je graag dieper ingaan op de visie achter het I-WAVE project?

 

Wil je meer te weten komen over de verschillende vormen van verstillen die we voorstellen en ontdekken welke vorm het best bij je past?

Wil je ontdekken hoe je jouw talenten om de kleine goedheid te ontwikkelen verder kan laten groeien?

Wil je kennismaken met een methode van sociale innovatie die bruikbaar is in je organisatie, je buurt of je werkplek?

Wil je jezelf als persoon beter leren kennen en aan de slag gaan met je eigen werkpunten?

Interesse? Bekijk onze agenda en schrijf je in voor de events waarop jij aanwezig wil zijn.

 

Impulsen

Als je de 66 dagen hebt doorlopen zou het wel eens kunnen dat je zin hebt naar meer.

 

Je hebt sommige dingen ontdekt bij jezelf of bij anderen. Je kan bv. dagelijks ruimte gemaakt hebben om vijf minuten te mediteren. Het heeft je goed gedaan maar tegelijk zit je nog met heel veel vragen. Hoe pak je het juist aan? Wat doe je met de verstrooidheid in de meditatie? Hoe komt het dat we ons hoofd zo moeilijk stil kunnen krijgen enz. …

 

Misschien heb je ontdekt dat zorg dragen voor wie dicht bij je leeft gemakkelijker gezegd is dan gedaan. Misschien heb je gemerkt dat je op blokkades botst in jezelf als het er op aan komt naar anderen toe te stappen enz. …

Daarvoor hebben we onze I-WAVE Academie opgestart. Deze biedt heel wat vormingsimpulsen aan om aan de slag te gaan met je vragen en staat ook open voor mensen die I-WAVE willen leren kennen. De Academie staat garant voor inspirerende trainers die deel uitmaken van onze I-WAVE community.

 

Getuigenissen

 

"Ik durf graag toegeven dat mijn leven heel boeiende wendingen heeft genomen door me in te schrijven voor bepaalde vormingen. Toen ik de eerste keer naar Nederland trok voor een vorming rond “lichaamswerk” begon ik de training met een klein hartje. Maar de vruchten van deze vorming pluk ik tot op vandaag. Ik kan mensen niet genoeg motiveren om vorming te volgen. Je ontmoet nieuwe mensen, je krijgt nieuwe impulsen en je verruimt je horizon. Ik zou zeggen probeer zeker eens onze academie."

Walter Van Wouwe, 03/2019