VERRUIMEN

Je kan kiezen om de inspiratiegolf mee te helpen groeien en 'verruimen' vanuit drie verschillende functies. Je kan dan enerzijds I-WAVE ambassadeur of partner worden en anderzijds I-WAVE supporter. Een combinatie van deze is uiteraard ook mogelijk.

 

Ambassadeur

 

Als ambassadeur ben jij degene die aan de hand van een interactieve workshop het I-WAVE project gaat voorstellen bij organisaties, scholen, bedrijven, ... We nodigen je graag uit om een basisworkshop te volgen. Wij bezorgen je dan een keynotepresentatie, een draaiboek en het infomateriaal om de inspiratiegolf verder uit te dragen. Je kan zeker rekenen op onze coaching.

 

Partner

 

Een partner is een particulier of organisatie die de inspiratiegolf aanbiedt aan zijn/haar eigen netwerk. Wij gaan dan met jou aan de slag om het I-WAVE project op maat van jouw omgeving of organisatie uit te rollen.

 

Supporter

 

 

I-WAVE is op dit moment een autonoom team van vrijwilligers verbonden met de vzw Clemenspoort die het project inhoudelijk vormgeeft en uitrolt.

 

Het is onze bedoeling om te evolueren naar een “sociale onderneming” waarbij onze activiteiten worden gedragen door de inkomsten van de deelnemers en sponsors. Als er eventueel winst zou zijn dan wordt deze jaarlijkse herverdeeld in drie delen. Een deel wordt geherinvesteerd om het project verder te laten groeien. Een deel wordt geschonken om de werking van de Clemenspoort (www.clemenspoort.be) verder te ontwikkelen en een ander deel gaat naar de Clemensactie die een 20-tal sociale projecten steunt in Congo (www.clemensactie.be) . Op die manier verbinden we ons met het netwerk van de “gemeenschapseconomie”. Een wereldwijd netwerk van bedrijven die op een nieuwe manier economisch actief zijn.

Word I-WAVE supporter

Om ons project verder te kunnen ontwikkelen zijn we op zoek naar I-WAVE supporters.

Een I-WAVE supporter betaalt 12 euro per jaar en wordt zo lid van ons ledennetwerk. Een deel van dit bedrag gaat naar ons I-WAVE fonds waarmee we kleinschalige vernieuwende sociale initiatieven steunen. Via ons supportersnetwerk houden we je op de hoogte van alle evoluties binnen ons project. Je kan “gratis” op ons beroep doen voor ondersteuning bij jouw traject als I-WAVER. Heb je vragen? Wil je extra tips? Neem dan contact op met Walter: walter@inspiratiewave.com of 0494 52 99 58.

Als dank om je in te klikken bezorgen we je graag ons I-WAVE vriendschapsbandje.

 

Je kan je bedrag storten op:

I-WAVE

Overwale 3

9000 Gent

BE88 7755 98395041

Mededeling: naam + adres

 

Steun ons in natura

Je kan I-WAVE ook steunen in natura door je talent gratis ter beschikking te stellen als tekstschrijver, sociale media specialist, maken van filmpjes, opzetten van evenementen en verder uitrollen van de organisatie, ontwerpen van affiches enz… Wil je graag meewerken? Stuur dan een mailtje met je talent dat je wil inzetten en hoeveel uur per maand dat je ter beschikking hebt naar maarten@inspiratiewave.com.

 

Word compagniesupporter

Je kan ook lid worden als bedrijf van ons I-WAVE netwerk. Je kan dan rekenen op “gratis” ondersteuning bij het uitrollen van het I-WAVE project binnen jouw netwerk. We vermelden je naam dan op onze website bij de rubriek compagniesupporters. Je kan ons steunen voor 50 euro, 100 euro of 200 euro. Heb je hiervoor interesse bezorg je mailadres met gewenst bedrag aan Walter: walter@inspiratiewave.com. We nemen dan verder contact met je op.

 

Impulsen

De beste manier om je te motiveren om een voornemen om te zetten in een gewoonte die je nog gelukkiger maakt is erover vertellen aan anderen. Ambassadeurs zijn I-WAVERS die zich engageren om te helpen om onze inspiratiegolf te verspreiden. We weten dat ons verhaal het beste werkt als je het van iemand mag horen. Het hulpmateriaal van brochure, button tot website helpt beter als dit persoonlijke verhaal eraan voorafging. Onze ambassadeurs zijn ook belangrijk om de golf echt te laten golven. Hoe breder de golf kan uitdeinen, hoe groter de impact ervan op ons samen leven in al zijn aspecten. We willen je zeker motiveren om het te proberen. Je kan ambassadeur zijn door aan één iemand of een groepje of een organisatie te vertellen. Via onze basistraining geven we je een hele boel tips en prima hulpmateriaal om snel door te groeien tot een inspirerende I-WAVE ambassadeur.

 

Getuigenissen

"Op 16 maart heb ik de eerste presentatie gegeven aan een klein groepje in Gent van ons I-WAVE project. Charlotte een leerkracht godsdienst in het college in Essen, luisterde heel aandachtig en werd gaandeweg enthousiaster. Ze stelde de juiste vragen en gaf ons nog enkele gouden tips om ons project nog beter af te stemmen op  jongeren. Ze gaf direct aan dat ze ambassadeur wilde worden voor I-WAVE in haar school. In september zal ze het project voorstellen aan haar 100 leerlingen waar ze les aan geeft. Deze trein is alvast vertrokken."

Walter Van Wouwe, 03/2019